Whiteboard voor Windows

From myViewBoard
Jump to navigation Jump to search
Maak boeiende en dynamische lessen met video's! Met myViewBoard Clips kunnen gebruikers educatieve video-inhoud zoeken en openen op het canvas. myViewBoard Clips biedt meer dan 2 miljoen educatieve video's van meer dan 150 vooraanstaande mediamerken om veilig, naadloos en snel boeiende lessen te creëren. myViewBoard Clips is commercieel, auteursrechtvrij en samengesteld voor educatieve onderwerpen. myViewBoard Clips wordt mogelijk gemaakt door Boclips. Boclips is een service die de beste educatieve video's verzamelt over alle leeftijdsniveaus en onderwerpen en deze op één platform plaatst om een gemakkelijkere, snellere en veiligere manier te bieden om video in de klas te gebruiken.


myViewBoard voor Windows is een digitale whiteboard-oplossing die specifiek is ontworpen om te worden uitgevoerd op het Windows-besturingssysteem. myViewBoard voor Windows is geoptimaliseerd voor interactieve schermen, maar werkt ook op niet-interactieve schermen, waarbij muisklikken de touch-functie vervangen. Integratie met myViewBoard.com stelt een onbeperkt aantal gebruikers in staat om schermen te delen en te casten waar ook ter wereld. Met myViewBoard voor Windows kunnen gebruikers ook documenten en afbeeldingen in realtime op het scherm schrijven, markeren, bewerken en transformeren, met behulp van interactieve displays om boeiendere presentaties te maken.

myViewBoard voor Windows maakt gebruik van geavanceerde AES-256-codering om gegevens tegen onbevoegde toegang te beschermen.

Handleidingen

Raadpleeg de volgende handleidingen voor een inleiding en informatie over het gebruik van myViewBoard voor Windows:


Dit document is een handleiding om na de installatie snel aan de slag te gaan met het gebruik van myViewBoard voor Windows.
Dit document is een handleiding voor het gebruik van de gebruikersinterface van myViewBoard voor Windows.
Dit document is een uitgebreide handleiding voor het gebruik van myViewBoard voor Windows.
Dit document is bedoeld als een afdrukbare handleiding die gebruikers kunnen gebruiken als een snelle 'spiekbrief' verwijzing naar de pictogrammen van myViewBoard.


Systeemvereisten

Controleer vóór installatie of het systeem aan de volgende vereisten voldoet:


Aanbevolen vereisten voor het myViewBoard-systeem
 • Processor: Intel Core i5-2500k x86 CPU
 • Werkgeheugen (RAM): 8 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10 Pro
 • Harde Schijf: SSD
 • Touch Display: ViewSonic ViewBoard®


Minimale systeemvereisten voor myViewBoard
 • Processor: Intel Core i3 x86 CPU
 • Werkgeheugen (RAM): 4 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7 Service Pack 1
 • Harde Schijf: HDD / SSD


Integratie met myViewBoard.com

Om het maximale uit myViewBoard te halen moeten gebruikers een gratis myViewBoard-account aanmaken op http://www.myviewboard.com. Gebruikers kunnen zich aanmelden met hun Google, Microsoft of een gewoon e-mailadres. Het hebben van een myViewBoard-account biedt de volgende voordelen:

 • Overal inloggen
 • Laad persoonlijke instellingen en aanpassingen
 • Toegang tot bestanden die zijn opgeslagen in gekoppelde cloud accounts
 • Gebruik alle functies van myViewBoard

myViewBoard voor Windows kan nog steeds worden gebruikt zonder in te loggen, maar sommige functies zijn dan echter niet beschikbaar.

Zie voor meer informatie signing up for a myViewBoard account.


myViewBoard voor Windows-werkgebied

myViewBoard voor Windows-gebruikersinterface
myViewBoard voor Windows standaard zakelijke achtergrond

Whiteboard for Windows working area is divided into the following areas:

Canvas area

Main area where users work in. By default, the background of the canvas area is blank. However, this can be customized via the following methods:

 • Click the Whiteboard background management menu I-background-menu.svg in the bottom left corner to select a solid color, or one of the predefined images as the background.
 • Sign in to your myViewBoard account to load your personal preferences, including any customizations applied to backgrounds, shape lines and magic pens.

Resize the canvas area by dragging the handle bar at the bottom right corner of the Whiteboard program.

More information: Customizing the Whiteboard Canvas

Floating toolbar

More information: Floating Toolbar

Toolbar that allows users to perform operations on the canvas. This toolbar can be moved freely around the canvas area.Main toolbar

More information: Main Toolbar

Toolbar that allows users to add annotations to the canvas area. This toolbar is always fixed to the right, left or bottom side of the program window.Title bar

More information: Title bar

A toolbar that appears at the topmost section of the Whiteboard program. If logged in, this toolbar displays the user account currently logged in. It also provides access to the following options:myViewBoard voor Windows Toegankelijkheidsfuncties

myViewBoard voor Windows ondersteunt de volgende toegankelijkheidsfuncties:


 • Text-to-speech
  Een vorm van spraaksynthese die tekst omzet in gesproken spraakinvoer. Tekst-naar-spraaksystemen werden eerst ontwikkeld om visueel gehandicapten te helpen door een computer gegenereerde stem aan te bieden die tekst aan de gebruiker zou "voorlezen".


 • Visuele hulpmiddelen
  Kleurfilters veranderen het kleurenpalet op het scherm en helpen gebruikers die kleurenblind zijn om onderscheid te maken tussen zaken die alleen van kleur verschillen. De volgende filters zijn beschikbaar:
- Negatieve kleuren
- Grijswaarden
- Deuteranopia
- Protanopia
- Tritanopia


 • Touch aanpassing
  myViewBoard voor Windows ondersteunt meerdere contactpunten. Voor gebruikers met mobiliteitsproblemen, of gewoon voor iedereen die de neiging heeft om per ongeluk op het canvas te leunen of het aan te raken, kan dit worden uitgeschakeld voor een eenvoudigere invoer.
- Meerdere contactpunten
- Multi-touch gebaar


Gerelateerde Media