myViewBoard Beveiliging

From myViewBoard
Jump to navigation Jump to search

De volgende inhoud geeft een overzicht van de myViewboard-beveiliging. Kijk voor meer informatie op onze security white paper.

Een Enterprise-Grade Secure Platform

myViewBoard integreert Github, Docker en Circle CI, implementeert veilige, schaalbare architectuur op het Amazon Web Services Amazon Web Services Cloud-platform, het WebRTC-protocol voor het beveiligen van onze streamingdienst en PGP (Pretty Good Privacy) in onze veilige bestandsuitwisseling en gebruiksscenario. Deze aanpak is ontworpen om de behoefte van klanten aan beveiliging en vertrouwelijkheid in evenwicht te brengen met openbare informatie over technologieën en oplossingen van derden die myViewboard integreert. Kijk voor meer informatie op security white paper.


Security-Page-02.png

Veilige lus

Ondersteunt HTTPS 256 AES versleutelde verbindingen, er zijn GEEN open tekstverbindingen naar myviewboard.com. Geen enkele aanvaller geeft in het geheim een relay en wijzigt mogelijk de communicatie tussen twee verbonden partijen.


Security-Page-03.png

Gegevensversleuteling en verificatie?

Myviewboard.com blijft "SSL & TLS-certificaten" vernieuwen, de industriestandaard versleutelde protocollen om gegevensversleuteling en authenticatie op netwerkcommunicatie te beveiligen.


Security-Page-04.png

Behoud uw privacy

In tegenstelling tot andere apps waarbij gebruikers hun gebruikersnaam / wachtwoord moeten invoeren en lokaal moeten opslaan, wat hoge risico's met zich meebrengt, gebruikt myviewboard.com TOKEN-gebaseerde toegang voor de registratie van externe cloudopslagapplicaties zonder gebruikersnaam / wachtwoorden op te slaan of te gebruiken van andere services zoals Google Drive of Een schijf.

Security-Page-05.png

Unieke gebruikers-ID en apparaat-ID

Tijdens de installatie verifieert de app een gevalideerd e-mailadres voor ID-registratie om het te activeren. Na installatie genereert de app een unieke ID voor dit Windows-apparaat met instantie-ID-technologie om ervoor te zorgen dat alle records kunnen worden geïdentificeerd zonder ID-verwarring.


Security-Page-06.png

Versleutelde bestanden

Elk .vboard-bestand is gecodeerd met AES256-coderingsschema en kan worden vergrendeld met een wachtwoord voor een specifieke gebruiker die de privé / openbare sleutel nodig heeft om het bestand te openen.


Security-Page-07.png

Geen spoor achter

Bij het afsluiten van de app, uitloggen, gebruikers wisselen of het bereiken van de ingestelde inactieve time-out, zal de app elk tijdelijk bestand verwijderen. Het volgt ook OAuth 2.0, dat vaak wordt gebruikt als een manier voor internetgebruikers om websites of applicaties toegang te geven tot hun informatie op andere websites / cloudopslag, zonder hen de wachtwoorden te geven.