myViewBoard Netwerk

From myViewBoard
Jump to navigation Jump to search

Als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen via de volgende kanalen:


myViewBoard Wiki
Een diepe duik in alles wat myViewBoard is. Als je nog meer gedetailleerde informatie, snelstartgidsen en aanvullende bronnen nodig hebt, ga dan naar onze myViewBoard Wiki-pagina.

About-wiki.png

myViewBoard Support
We hebben een gloednieuwe ondersteuningspagina toegevoegd op myViewBoard.com. Als je problemen hebt met het gebruik van myViewBoard, ga dan naar onze nieuwe ondersteuningspagina en laat ons weten hoe we kunnen helpen.

About-support.png

myViewBoard Community
Krijg hulp van uw mede-myViewBoard-gebruikers. Dit is een plek waar u uw persoonlijke ervaringen kunt bespreken, advies kunt vragen en tips en trucs kunt delen bij het gebruik van myViewBoard.

About-community.png

myViewBoard YouTube kanaal
We hebben ook een YouTube-kanaal waar u myViewBoard-gerelateerde video's kunt bekijken, van alles over het gebruik van myViewBoard tot het leren van de nieuwste functies.

About-youtube.png

myViewBoard Blog
Ontvang de laatste updates op myViewBoard. We bespreken af en toe ook de nieuwste innovaties, onderwijsstrategieën en opkomende trends in EdTech, dus kom ons bezoeken voor meer informatie.

About-blog.pngMerk op dat u zich moet aanmelden om myViewBoard Support en myViewBoard Community te gebruiken. Neem contact op met roderick.ordonez@tw.viewsonic.com om bij te dragen aan deze wiki.