myViewBoard Ecosysteem

From myViewBoard
Jump to navigation Jump to search

myViewBoard is een ecosysteem voor gezamenlijk onderwijs en werk. Creëer inhoud met een digitaal whiteboard, presenteer, woon online lessen bij, en deel inhoud op verschillende apparaten. Gebruik browsergebaseerde tools op myviewboard.com, of download speciale apps.

Deze pagina geeft een overzicht van de apps en diensten die myViewBoard aanbiedt.

myViewBoard.com

myViewBoard.com bevat applicaties en services binnen het myViewBoard Ecosysteem, zoals myViewBoard Classroom en Whiteboard. Deze applicaties kunnen echter ook in een geschikte browser worden uitgevoerd. myViewBoard bevat ook links om Windows en Android apps te downloaden.

U kunt ook myviewboard.com gebruiken om te communiceren met Classroom- en Whiteboard-sessies, met behulp van functies zoals de nl:Throw Tool en Scherm delen.

Het standaardaccount is gratis en omvat Whiteboard, Classroom, myViewBoard Originals en meer. Sommige functies, zoals hulpprogramma's voor gebruikers- en apparaatbeheer (Entiteitsbeheer en Manager respectievelijk) zijn alleen beschikbaar voor bepaalde typen myViewBoard-account. Om alle verschillen tussen de beschikbare myViewBoard - niveaus te bekijken, zie de Prijzenlijst.

Als reactie op de wereldwijde Covid-19-pandemie heeft ViewSonic besloten om tot 30-6-2021 gratis de myViewBoard-softwaresuite aan te bieden ter ondersteuning van onderwijs tijdens COVID-19.


Beschikbare myViewBoard.com functies zonder in te loggen
Wanneer gebruikers myViewBoard.com bezoeken, zijn de volgende functies toegankelijk zonder in te loggen:
Beschikbare myViewBoard.com-functies na het inloggen
Extra functies komen beschikbaar nadat u zich heeft aangemeld. Deze functies zijn toegankelijk via de bovenste werkbalk. Afhankelijk van het accounttype zijn sommige functies, zoals Entiteitsbeheer, mogelijk niet toegankelijk.


Zie ook:


Classroom

Classroom NEW.svg

Classroom is an online and fully browser-based platform for delivering lessons. It is designed to be easy to learn and to reflect a traditional physical classroom. There is no software to install and students do not need to create an account. There is also built-in support for Google Classroom, to easily invite students, and cloud integration, to easily share lesson materials.

Classroom works in two browser tabs/windows, with the initial tab displaying the digital whiteboard canvas, where teachers can import and edit lesson content. The second tab provides a dashboard for student management, with controls for chat and group (huddle) work and notices relating to student attention or students raising their hands. As such, two screens are recommended.

To get started, check system requirements and how to create a myViewBoard account.

Please note, myViewBoard Classroom is available to Premium and Entity user accounts only.

Zie ook:

Whiteboard voor Windows

Whiteboard voor Windows is een digitaal whiteboard dat is ontworpen om op het Windows-besturingssysteem te draaien. Whiteboard-functies werken het beste op grote touchscreen-displays, maar Whiteboard werkt ook op niet-interactieve schermen zoals een laptopscherm, waarbij muisklikken de aanraking vervangen voor interactie. Whiteboard werkt samen met myViewBoard.com om schermdeling en livestreaming mogelijk te maken, evenals gepersonaliseerde bestanden en instellingen die de gebruiker op verschillende apparaten kan gebruiken.

Whiteboard voor Windows gebruikt AES-256-codering om gegevens te beschermen. myViewBoard Beveiliging geeft een overzicht van de beveiligingsfuncties van het myViewBoard - ecosysteem, inclusief Whiteboard.

Zie ook:

Whiteboard voor Android


Zie ook:

Whiteboard (web-gebaseerd)


Zie ook:

myViewBoard Companion

Icon companion.svg De myViewBoard Companion app stelt gebruikers in staat om verschillende acties op een myViewBoard-sessie te besturen met behulp van een mobiele telefoon. De myViewBoard Companion-app is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten.


Voor meer informatie, zie myViewBoard Companion App.

Zie ook:


Andere apps

Pictogram
App Naam
Beschrijving
Icon Display.svg
Hiermee kunnen gebruikers hun desktop draadloos spiegelen naar ondersteunde Interactive Flat Panels (IFP) en Wireless Presentation Displays (WPD). myViewBoard Display is vooraf geïnstalleerd op geselecteerde ViewBoard-hardware, maar kan ook handmatig worden geïnstalleerd op elke IFP of WPD met Android 6 of hoger, of Windows. Klik op myViewBoard Display voor Android of myViewBoard Display voor Windows om meer te leren.
Icon Manager.svg
Een tool voor beheerders van IT-entiteiten om op afstand de ViewSonic-oplossingen van hun organisatie te beheren, zoals projectoren en ViewBoard-displays. Hiervoor is een myViewBoard-entiteitsaccount vereist.
Icon Recorder.svg
Een Android-app voor het opnemen van schermen die onafhankelijk of samen met Whiteboard voor Android werken.
Icon Live full.svg
Een Android-applicatie waarmee gebruikers hun Whiteboard voor Android sessies naar geselecteerde streamingdiensten kunnen streamen.

myViewBoard Clips

Voor meer informatie over video-ondersteund leren, download het whitepaper hier.

Voor meer informatie over myViewBoard Clips, zie myViewBoard Clips.

myViewBoard Originals

Icon originals.svg myViewBoard Originals bevat gratis achtergronden, lesideeën en video-ondersteund leren. De Originals zijn rechtstreeks toegankelijk vanuit Classroom, Whiteboard, en de nl:myViewBoard Original Content wiki pagina.


Geïntegreerde cloudservices

Voor meer informatie over cloudintegratie, zie Cloud Integratie.


Gerelateerde Media

nwt7OuFGDZ8

Introductie van myViewBoard Ecosystem

T6nGxVh_hxk

myViewBoard.com - Instellingen, achtergrond, verschillende pentypes

YzlLVm3IvxI

Aan de slag met Whiteboard voor Windows

Qe-vJsSaPHM

Maak kennis met de functies van Whiteboard voor Windows

D8T3RAkWjNk

Aan de slag met Whiteboard voor Android

K72gsW8-7-M

Ga aan de slag met myViewBoard Companion


Externe Links

Learn more 990000.svg Meer informatie

Toegang tot online bronnen voor meer informatie over myViewBoard.


Social media 990000.svg Sociale Media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates.


Facebook-square.svg Facebook
Twitter-square.svg Twitter
Instagram.svg Instagram
Linkedin-square.svg LinkedIn
Youtube-play.svg YouTube channel

Learn more 990000.svg Learn More

Access online resources to learn more about myViewBoard.


Social media 990000.svg Social Media

Follow us on social media and get notified of the latest news and updates.


Facebook-square.svg Facebook
Twitter-square.svg Twitter
Instagram.svg Instagram
Linkedin-square.svg LinkedIn
Youtube-play.svg YouTube channel
Powered by
Powered by.png
Built by
Logo.png

Disclaimer: alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Powered by
Powered by.png
Built by
Logo.png