myViewBoard Makkelijk Gemaakt

Uit myViewBoard
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

U kunt nuttige instructievideo's vinden over het gebruik van myViewBoard door deze miniserie te bekijken die eenvoudig te volgen instructies bevat om u te helpen aan de slag te gaan met afstandsonderwijs, klassikaal lesgeven met studenten en praktijkvoorbeelden van echt lesgeven.


myViewBoard miniserie klaslokaallessen

Classroom is een online browsergebaseerd onderwijsplatform binnen myViewBoard Ecosystem. Het is ontworpen als een hulpmiddel voor samenwerkend leren om lesgeven, visueel leren en participatie te geven aan een volledige klas, individuen of groepen studenten. myViewBoard Classroom kan worden gebruikt in een fysiek of virtueel Classroom-scenario.

Classroom is ontworpen om zich aan te passen aan verschillende pedagogische leermethoden, waardoor het geschikt is voor traditioneel klassikaal onderwijs, omgedraaid klaslokaal, gemengde / hybride leerstijlen en leren op afstand of op afstand.


Aflevering 1: Een inleiding tot myViewBoard Classroom-functieoverzicht

In deze video-aflevering onderzoeken we hoe u aan de slag kunt gaan en uw camera en microfoonapparaat kunt instellen. Navigeer door de gebruikersinterface en zet een myViewBoard Classroom-sessie op en verbind enkele studenten.


Aflevering 2: Live lesvoorbereiding voor synchroon leren

In deze video-aflevering bereiden we een echt lesscenario voor met een combinatie van bronnen die zijn opgeslagen in Google Drive en klaar zijn om een live les te geven.


Aflevering 3: Live lespresentatie en deelname voor synchroon leren

In deze video-aflevering presenteren we de les gemaakt in aflevering 2. Deel onze les met Google Classroom en breng onze leerlingen op afstand in contact voor live deelname in realtime.


Aflevering 4: Asynchroon leren met myViewBoard Classroom - Voorbereiding

In deze video maken we asynchroon leermateriaal door een presentatie te maken en een lesvideo op te nemen met myViewBoard Classroom


Aflevering 5: Asynchroon leren leveren met myViewBoard en Google Classroom

In deze video-aflevering geven we een asynchrone les met inhoud die we eerder hebben gemaakt in myViewBoard Classroom en wijzen deze toe aan onze studenten met Google Classroom als ons leerbeheersysteem.


myViewBoard Display Tutorial Mini Series

Aflevering 1: myViewBoard-weergave in myViewBoard Box, myViewBoard voor Windows en myViewBoard.com

In deze video-aflevering laten we u zien hoe u myViewBoard Display op drie verschillende platforms kunt gebruiken: myViewBoard Box, myViewBoard voor Windows en myViewBoard.com.


Aflevering 2: Extra myViewBoard Display-functies in myViewBoard Box

In deze video-aflevering laten we zien hoe u optimaal kunt profiteren van de ingebouwde myViewBoard Display-app in myViewBoard Box.


myViewBoard Device Management Tutorial Mini Series

In deze video-aflevering introduceren we u en laten we u zien hoe u myViewBoard Device Management kunt gebruiken.