Gereedschappen

Klik op het pictogram Tools in de Magic Box om de lijst met beschikbare tools te bekijken.

Tools zijn interactieve objecten die elke presentatie kunnen verbeteren. Om een item in Tools te gebruiken, dubbelklik of klik en sleep naar het canvas.

Beschikbare tools

Pictogram
Pictogram naam
Beschrijving
 
Geeft de huidige tijd weer in een analoge klok.
 
Stelt een aangepaste afteltimer in. Klik op het miniklokpictogram om het aftellen te wijzigen en klik er nogmaals op om de tijd in te stellen. Druk op het afspeelpictogram om het aftellen te beginnen.
 
Een liniaal die kan worden uitgebreid of gedraaid. Klik en sleep langs de cijfers om een rechte lijn langs de rand te tekenen. Wijzig de eenheden in de myViewBoard-instellingen.
 
Vergelijkbaar met de liniaal, een driehoek die kan worden gedraaid of uitgebreid. Klik en sleep langs de cijfers aan beide kanten om een rechte lijn te tekenen. Wijzig de eenheden in de myViewBoard-instellingen.
 
Een gradenboog die kan worden gedraaid of waarvan het formaat kan worden aangepast. Klik op het vinkje om een lijn langs de basis van de hoekmeter te tekenen.
 
Een kompas dat kan worden aangepast en gedraaid. Klik en sleep de penpunt om langs het kompaspad te tekenen.
 
Geeft een interactieve rekenmachine weer.
 
Gebruik de XY-grafiek om waarden uit te zetten op de X- en Y-as (horizontaal en verticaal).
 
Gebruik de koershemeter om hoeken hoger dan 180 graden te meten. Deze tool wordt voornamelijk gebruikt in navigatie of kaartwerk om cursussen op een kaart uit te zetten.
 
Voegt wiskundige formules en vergelijkingen toe aan het canvas.
 
Met Flash-kaarten kunt u een vraag maken, een afbeelding aan de ene kant van de kaart toevoegen en vervolgens een antwoord en een andere afbeelding aan de andere kant van de kaart. Druk op het gloeilamppictogram om de kaart om te draaien.
 
Wanneer erop wordt geklikt, geeft de 3D-dobbelsteen een willekeurige waarde weer uit zes mogelijke keuzes.
 
Zoomt in op elk deel van het scherm. Versleep de randen of gebruik het instellingenpictogram (tandwiel) om de cirkel groter te maken.
 
Maakt het hele scherm zwart, behalve een kleine cirkel. Klik en sleep ergens in het donkere gebied om de cirkel te verplaatsen. Versleep de randen van de cirkel om de grootte van de cirkel aan te passen / te veranderen of gebruik het instellingenpictogram.
 
Bedekt het hele scherm met een afbeelding. De standaardafbeelding is een zilveren "venstertint". Klik en sleep de raamschaduw om deze te verplaatsen en specifieke secties te onthullen. Een aangepaste afbeelding kan worden gebruikt voor de "schaduw".