EZCast Pro Dongle II

From myViewBoard
Revision as of 23:24, 7 February 2020 by Patrick.Pijper (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

EZCast Pro Dongle II ondersteunt Miracast en AirPlay en biedt een native castingervaring waarmee gebruikers video kunnen streamen zonder andere apps te installeren.

Overzicht

EZCast Pro Dongle II verbetert de bestaande Pro Dongle-technologie met nieuwe hardware- en softwareondersteuning. De nieuwe 802.11ac 5G 2T2R wifi-transceiver zorgt voor snellere en stabielere wifi-prestaties.

 • Gloednieuw hardwareontwerp
SoC op GHz-niveau met 1 GB DDR3-geheugen voor krachtigere prestaties.


 • Verbeterde wifi-mogelijkheden
Ondersteunt 802.11ac 5 GHz wifi met 2T2R MIMO-antenne met hoge gevoeligheid om de bandbreedte te verbeteren voor het uitvoeren van intensieve toepassingen zoals 4K-videostreaming.


 • 4K compatibiliteit
Screen mirror draadloos naar prachtige UHD TV en projectors om uw presentatie-ervaring te verbeteren.


 • Uitzending op meerdere schermen
Gebruiksvriendelijke ProCast-app ontworpen om draadloos 1-op-veel schermen van uw laptop te screenen. We zijn er trots op dat dit de meest geavanceerde draadloze presentatie-applicatie ooit is, geen waardeloze en kostbare bedradingsinstallaties.


 • Efficiënte vergadering met EZCast Pro-app
Maak realtime notities met EZNote, stream documenten en foto's in draadloze presentaties. Beheer vergaderagenda's met Host Control.


 • Ondersteuning voor meerdere platforms
Compatibel met zowel airplay screen mirroring als miracast zonder de configuratie om te schakelen, klaar voor draadloos screen mirroring vanaf elk smart device.


EZCast Pro Dongle II met native spiegelfunctie

Android

 1. Klik op in uw instellingenmenu en selecteer de SSID die overeenkomt met uw dongle.
  Controleer of uw apparaat het Miracast-protocol ondersteunt. Het Cast-logo kan ook variëren, afhankelijk van het apparaat.
 2. Na een succesvolle verbinding wordt het scherm gespiegeld op het externe display.


iOS

 1. Verbind uw iOS-apparaat met het item EZCast Pro Dongle II in de Wi-Fi-lijst. Of sluit uw iOS-apparaat aan en dongle op hetzelfde WAP (draadloos toegangspunt).
 2. Klik op in het menu en selecteer de SSID die overeenkomt met uw dongle.
 3. Na een succesvolle verbinding wordt het scherm gespiegeld op het externe display.


Ramen

 1. Open het menu Windows-instellingen en ga vervolgens naar het gedeelte Weergave.
 2. Zoek en selecteer de SSID van de dongle.
 3. Na een succesvolle verbinding wordt het scherm gespiegeld op het externe display.

Mogelijk moet u verschillende methoden selecteren (bijvoorbeeld Dupliceren, Verlengen, enz.), Afhankelijk van de vereiste.


'MacOS'

 1. Verbind uw iOS-apparaat met het item EZCast Pro Dongle II in de Wi-Fi-lijst. Of sluit uw iOS-apparaat aan en dongle op hetzelfde WAP (draadloos toegangspunt).
 2. Klik op in het menu en selecteer de SSID die overeenkomt met uw dongle.
 3. Na een succesvolle verbinding wordt het scherm gespiegeld op het externe display.


Uitzending op meerdere schermen met ProCast

De gebruiker kan één laptop als de castingbron selecteren die naar andere externe beeldschermen uitzendt. Houd er rekening mee dat uitzenden op meerdere schermen momenteel alleen compatibel is met Windows- en macOS-systemen.

Start de EZCast Pro-app en ProCast NIET tegelijkertijd.

Voordat u Multi-screen broadcasting gebruikt, controleert u of alle dongles die zijn aangesloten op externe schermen dezelfde Wifi SSID hebben.

Merk op dat meer aangesloten apparaten de beschikbare bandbreedte beïnvloeden.

Ga voor meer informatie naar de website.

 1. Download de ProCast-app van de website en installeer het.
 2. Start de ProCast-app om de SSID's van alle overeenkomende dongles te detecteren.
 3. Klik op om uw scherm naar de externe schermen te casten.


Make sure your laptop and all external displays are connected under the same SSID.
Zorg ervoor dat uw laptop en alle externe beeldschermen zijn aangesloten onder dezelfde SSID.


Launch the app and select all dongles detected.


De volgende pictogrammen hebben verschillende doeleinden:

Ezcast-mirror.png Spiegelen
Ezcast-disconnect.png Ontkoppelen
Ezcast-silent-mode.png Stille Modus
Ez-cast-sound-on-mode.png Geluid-aan

Klik om de optie Instellingen en Diagnostische hulpmiddelen te openen.

1. Audio Buffer

a. Lang: een langere buffer kan een betere audiostreaming-ervaring bieden
b. Kort: hierdoor kan de audio vaker kraken


Settings option


2. Diagnostic Tool:
Op basis van de CPU- en netwerkprestaties van de gebruiker berekent de diagnostische tool het ideale aantal aangesloten externe beeldschermen. Merk op dat de spiegelprestaties onder verschillende omstandigheden kunnen variëren. Het weergeven van een statische presentatie presteert bijvoorbeeld beter dan het streamen van een 4K-video.


Diagnostic tools

Download EZCast Pro App

Er zijn verschillende versies van de EZCast Pro-app beschikbaar voor meerdere OS-platforms. Met de EZCast Pro-app kunnen gebruikers de configuratie van hun dongles aanpassen, inclusief wifi, gesplitst scherm, enz. Raadpleeg de onderstaande lijst om de app te downloaden. Een inleiding tot de app-functies zal later worden besproken.


EZCast Pro App Introductie

Hierna volgen de ingebouwde functies van de EZCast Pro-app. Merk op dat sommige functies alleen beschikbaar zijn op bepaalde OS-platforms.

Ezcast-eznote.svg EZNote Bekijk de cast-inhoud van alle apparaten in het uitvoerscherm en maak vervolgens aantekeningen rechtstreeks op hun eigen mobiele apparaat.
Ezcast-ezkeep.svg EZKeep Bekijk notities die eerder zijn opgeslagen. Naast het bladeren door notities, kunnen gebruikers ook bladwijzers toevoegen, notities bewerken, opmerkingen maken, notities verwijderen, etc.
Ezcast-ezchannel.svg EZChannel Toont de meest populaire en nieuwste online video's. Inhoud omvat films, tv-series en 24 uur per dag nieuws. Klik in de rechterbovenhoek op de knop HQ / LQ zodat de gebruiker kan schakelen tussen video's van hoge kwaliteit (HQ) en lage kwaliteit (LQ).
Ezcast-ezimage.svg Foto Nadat u een mobiel apparaat hebt aangesloten op de EZCast Pro Dongle II, gebruikt u de functie Foto om door afbeeldingen te bladeren die op het apparaat zijn opgeslagen. De EZCast Pro-app ondersteunt ook de diavoorstellingsmodus, die vier verschillende timingovergangsopties biedt (3, 5, 10, 30 seconden per foto).
Ezcast-ezcamera.svg Camera Biedt live casting-service door een live-afbeelding van het apparaat van de gebruiker naar een extern beeldscherm te verzenden.
Ezcast-ezmusic.svg Muziek Stream audio naar het uitvoerapparaat. Merk op dat bij het streamen van muziek naar een extern beeldscherm, de EZCast Pro Dongle II slechts één apparaat als audiobron kan accepteren.
Ezcast-ezmovie.svg Video Cast video-inhoud naar het externe display. Merk op dat bij gebruik van de videofunctie in de modus Gesplitst scherm alle verbonden apparaten worden losgekoppeld van de netwerkweergavemodus.
Ezcast-ezdocument.svg Document (alleen iOS) Bekijk documenten in de EZCast Pro-app. Deze functie ondersteunt reguliere documentindelingen, waaronder Microsoft's Word, Excel, PowerPoint, evenals Apple's Pages, Numbers en Keynotes.
Ezcast-ezweb.svg Web Blader door webinhoud in de EZCast Pro-app zonder een browser van derden te installeren. Voor een betere browse-ervaring wordt de EZCast Pro-app geleverd met reeds geïntegreerde zoekportals zoals Google, Facebook, Yahoo, YouTube, enz. Gebruikers die eerder een EZCast-account bezaten, kunnen eerst inloggen en door eerder opgeslagen bladwijzers bladeren.
Ezcast-ezcloud.svg Cloud Opslag De EZCast Pro Dongle II kan worden geïntegreerd met de meeste gangbare cloudopslagservices, zoals Dropbox, Google Drive, enz. Met deze functie kunnen gebruikers door hun cloudopslag bladeren, deze bewerken, verwijderen of beheren zonder de EZCast Pro-app te verlaten.
Ezcast-ezairview.svg AirView In de AirView-modus kunnen gebruikers aangesloten externe schermen op hun eigen apparaat zien. Met deze functie kan de gebruiker ook de gewenste vernieuwingsfrequentie kiezen. Gebruikers kunnen ook de gewenste vernieuwingsfrequentie selecteren in het menu Instellingen.

Instelling

Met het menu Instellingen kunnen gebruikers aangepaste instellingen configureren voor hun EZCast Pro Dongle II.


Ezcast-ezSSID.png Scan 5G SSID en verbind Verbind de EZCast Pro Dongle II met voorkeursnetwerken door SSID te selecteren en het wifi-wachtwoord in te voeren. Nadat de installatie is voltooid, kan de gebruiker draadloze functies gebruiken, zoals online videostreaming, webbrowsen, enz.
Ezcast-ezLang.png Taal Ondersteuning van reguliere talen zoals Engels, Frans, Duits, Chinees, enz.
Ezcast-ezDevice.png Apparaat naam Gebruikers kunnen een nieuwe SSID instellen voor de EZCast Pro Dongle II. Als de gebruiker de SSID niet op het stand-byscherm wil weergeven, kan deze ook worden gedeactiveerd. Controleer voordat u de SSID-functie uitschakelt of de EZCast Pro Dongle II al is verbonden met een wifi-router. Anders kan de EZCast Pro Dongle II de draadloze connectiviteit verliezen. Als dit gebeurt, moeten gebruikers een harde reset uitvoeren om de EZCast Pro Dongle II opnieuw draadloze verbinding te laten maken.
Ezcast-ezResolution.png Resolutie Standaard selecteert de EZCast Pro Dongle II automatisch de juiste uitvoerresolutie voor de gebruiker. Deze functie ondersteunt ook handmatige selectie.
Ezcast-ezAirMode.png EZAir Modus EZAir-modus is specifiek ontworpen voor iOS-apparaten (inclusief iPhones en iPads) om gebruikers in staat te stellen AirPlay te gebruiken, de native mirroring-functie van Apple. Gebruikers kunnen "Alleen mirror" of "Screen Mirror + videostreaming" selecteren. De eerste kan alleen de scherminhoud spiegelen, terwijl de laatste zowel scherm- als audiocontent naar externe schermen kan casten.
Ezcast-ezAirView.png AirView In de AirView-modus kunnen gebruikers aangesloten externe beeldschermen op hun eigen apparaat zien. Gebruikers kunnen ook de gewenste vernieuwingsfrequentie selecteren in het menu Instellingen.
Ezcast-ezCastCode.png Castcode Controle Indien ingeschakeld, wordt het scherm gespiegeld door de castcode in te voeren die op het standby-scherm wordt weergegeven.
Ezcast-ezMacConn.png Maximale Connecties Selecteer het aantal apparaten dat verbinding mag maken met de EZCast Pro Dongle II. De standaardinstelling is 8 gebruikers. Merk op dat het aansluiten van meer apparaten de beschikbare netwerkbandbreedte voor elke gebruiker verlaagt.

Geavanceerde instellingen Ezcast-ezADVsetting.svg

De beheerdersinstelling is voor geavanceerde gebruikers (inclusief MIS Engineer, IT-specialist, netwerkbeheerder, enz.). In het gedeelte Beheerinstelling kunt u de EZCast-configuratie aanpassen.

 • Link Status
Met deze optie kunnen de deelnemers alle apparaatinformatie zien die is verbonden met EZCast Pro Dongle II, inclusief gedetailleerde informatie zoals apparaatnaam, IP-adres en rol.
 • Conferentiecontrole
Deze functie is alleen voor Host-gebruiker. Met Host-autorisatie kan een gebruiker elk apparaat een eigen castinggebied toewijzen, alle apparaten loskoppelen of Host-autorisatie aan anderen toewijzen.
 • Apparaatbeheer
Ezcast-ezLang.png Taal Ondersteuning van belangrijke talen zoals Engels, Frans, Duits, Chinees, enz.
Ezcast-ezDevice.png Apparaat naam Gebruikers kunnen een nieuwe SSID instellen voor de EZCast Pro Dongle II. Als de gebruiker de SSID niet op het stand-byscherm wil weergeven, kan deze ook worden gedeactiveerd. Controleer voordat u de SSID-functie uitschakelt of de EZCast Pro Dongle II al is verbonden met een wifi-router. Anders kan de EZCast Pro Dongle II de draadloze connectiviteit verliezen. Als dit gebeurt, moeten gebruikers een harde reset uitvoeren om de EZCast Pro Dongle II opnieuw draadloze verbinding te laten maken.
Ezcast-ezResolution.png Resolutie Standaard selecteert de EZCast Pro Dongle II automatisch de juiste uitvoerresolutie voor de gebruiker. Deze functie ondersteunt ook handmatige selectie.
Ezcast-ezAirMode.png EZAir Modus EZAir-modus is specifiek ontworpen voor iOS-apparaten (inclusief iPhones en iPads) om gebruikers in staat te stellen AirPlay te gebruiken, de native mirroring-functie van Apple. Gebruikers kunnen "Alleen mirror" of "Screen Mirror + videostreaming" selecteren. De eerste kan alleen de inhoud van het scherm spiegelen, terwijl de laatste zowel de inhoud van het scherm als de audio naar externe schermen kan casten.
Ezcast-ezAirView.png AirView Wanneer u de AirView-modus inschakelt, met het eigen apparaat van gebruikers, ziet u mogelijk alle castinhoud die is vastgelegd op een extern scherm. Met deze functie kan de gebruiker ook de gewenste vernieuwingsfrequentie kiezen.
Ezcast-eznote.svg EZNote In de AirView-modus kunnen gebruikers aangesloten externe schermen op hun eigen apparaat zien. Gebruikers kunnen ook de gewenste vernieuwingsfrequentie selecteren in het menu Instellingen.
Ezcast-ezCastCode.png Castcode Controle In de AirView-modus kunnen gebruikers aangesloten externe schermen op hun eigen apparaat zien. Gebruikers kunnen ook de gewenste vernieuwingsfrequentie selecteren in het menu Instellingen.
Ezcast-ezMacConn.png Maximale Connecties Selecteer het aantal apparaten dat verbinding mag maken met de EZCast Pro Dongle II. De standaardinstelling is 8 gebruikers. Merk op dat meer aangesloten apparaten zou betekenen dat de netwerkbandbreedte voor elke gebruiker lager is.


 • Netwerk Management
Ezcast-ezSSID.png Scan 5G SSID en verbind Verbind de EZCast Pro Dongle II met voorkeursnetwerken door SSID te selecteren en het wifi-wachtwoord in te voeren. Nadat de installatie is voltooid, kan de gebruiker draadloze functies gebruiken, zoals online videostreaming, webbrowsen, enz.
Ezcast-ezIPset.png WiFi IP Instellingen Stelt een standaard IP-adres en netmasker in. Als meer geavanceerde instellingen vereist zijn, kan de gebruiker de IP-adres-, Gateway-, Netmask- en DNS-instellingen ook handmatig configureren.
Ezcast-WFpw.png WiFi Wachtwoord Stelt het wifi-wachtwoord in voor EZCast Pro Dongle II. Gebruikers kunnen ook instellen om het Wi-Fi-wachtwoord te verbergen in het stand-byscherm.
Ezcast-WFchan.png WiFi Kanaal Configureer WiFi-kanaalinstellingen handmatig, zoals Land, Kanaal en Bandbreedte. Houd er rekening mee dat de gebruiker het WiFi-kanaal niet kan schakelen als de EZCast Pro Dongle II is verbonden met een externe router.


 • Admin Instelling
De Admin instelling is voor geavanceerde gebruikers zoals IT-beheerders of MIS-ingenieurs. In dit gedeelte kunnen beheerders een digitaal certificaat verstrekken voor de EZCast Pro Dongle II, SNMP instellen voor configuratie van massa-apparaten en de EZCast Pro Dongle II bijwerken via een OTA-server voor premium gebruikers.
Ezcast-Adminpw.png Admin Wachtwoord Stel een nieuw Admin-wachtwoord in voor EZCast Pro Dongle II.
Ezcast-WFent.png WiFi Enterprise Upload gebruiker Digitale certificaten.
Ezcast-HostAuth.png Hostautoriteit Geef de machtiging van de hostgebruiker op, inclusief controle van de conferentie, controle van het apparaatbeheer, controle van de netwerkinstellingen en opnieuw opstarten.
Ezcast-IAC.png Internet toegangscontrole EZCast Pro Dongle II biedt drie opties voor internettoegangscontrole.
 • Alles toegestaan: elk apparaat heeft toegang tot internet via EZCast Pro Dongle II.
 • Casting-gebruikers toegestaan: apparaten die casten via EZCast Pro Dongle II hebben toegang tot internet.
 • Alle geweigerd: geen van de verbonden apparaten heeft toegang tot internet via EZCast Pro Dongle II.
Ezcast-SNMP.png SNMP Gebruiken om dezelfde configuratie toe te passen op meerdere EZCast Pro Dongle II-apparaten, waardoor de productiviteit van het IT-beheer wordt verrijkt.
Ezcast-MyScreen.png Mijn Scherm Selecteer een achtergrond. Het bestand moet een JPEG-afbeelding van 1920 x 1080 zijn en kleiner zijn dan 3 MB.
Ezcast-OTAurl.png OTA URL Implementeer een nieuwe firmwareversie op meerdere apparaten tegelijk.
Ezcast-connection.png Connectie EZCast Pro Dongle II biedt drie verschillende manieren om verbinding te maken met EZCast Pro Dongle II.
 • Via router toegestaan: apparaat kan verbinding maken met EZCast Pro via router.
 • Alleen directe link: apparaat kan alleen verbinding maken met EZCast Pro Dongle II via Direct Link.
 • Alleen via router: apparaat kan alleen verbinding maken met EZCast Pro Dongle II via router.
Ezcast-upgrade.png Upgrade Gebruik deze functie om te upgraden naar de nieuwste firmware. Controleer of uw firmwareversie up-to-date is om van de nieuwste functies van EZCast te genieten.
Ezcast-reset.png Reset naar standaard Reset EZCast Pro Dongle II naar fabrieksinstellingen. Merk op dat zodra u op OK klikt, al uw configuratie opnieuw wordt ingesteld.
 • Herstart
Ezcast-Reboot.png Herstart Start EZCast Pro Dongle II opnieuw op voor het oplossen van problemen.
 • Over
Toont gedetailleerde informatie over de EZCast Pro Dongle II, inclusief SSID, firmwareversie, internet-IP-adres en MAC-adres.

Split Screen Modus Ezcast-ezSplitScreen.svg

Op basis van het aantal verbonden apparaten kan een hostgebruiker het externe beeldscherm splitsen om een schermconfiguratie van een half, een kwart of volledig scherm te gebruiken.

Spiegelen

Gebruikers kunnen ook de mirror-functie gebruiken. Merk op dat in de spiegelmodus alleen de video op het externe display wordt geprojecteerd. Alle audio komt nog steeds uit de hostmediabron.

Privacy-instelling

Gebruikers kunnen toegangsconfiguratie-instellingen voor de app instellen, inclusief foto's, camera, mobiele gegevens, melding, enz.

Voor functies die gegevens verzamelen (zoals Google Analytics voor app of Google Analytics voor Dongle) kunnen gebruikers beslissen of ze deze functies willen inschakelen of niet.


Gerelateerde media